26M | Segueix la jornada electoral amb Diari La Veu

25 maig 2019 06:00h
DLV

VALÈNCIA. Encara amb la ressaca del 28 d'abril, 3.646.471 electors valencians estan cridats a les urnes per als comicis municipals d'aquest diumenge. A més, també cal escollir els representants a Brussel·les

Al llarg d'aquestes setmanes de campanya, des de Diari La Veu hem estem pendents de les principals candidatures i vos hem explicat les seues propostes i promeses per a la pròxima legislatura

Pel que fa a la jornada electoral, la cobrirem amb l'aval que ens dona el treball fet el 28A. Així, Diari La Veu prestarà una cobertura informativa especial amb seguiments minut a minut i les imatges dels moments clau del dia. 

A més, tindrem a disposició del nostre públic un gràfic amb les dades dels dos avançaments de participació. Una vegada tancats els col·legis electorals, oferirem un mapa de tot l'estat espanyol, on es podrà consultar, municipi a municipi, quina és la força més votada. El gràfic anirà actualitzant-se a mesura que avance l'escrutini. 

També posarem a l'abast de la nostra audiència una eina per a consultar els resultats municipi a municipi en temps real. Així, durant el recompte es podrà consultar quants vots té cada força i quin nombre d'edils li corresponen, així com un pactòmetre per a saber les possibles aliances que s'hauran de produir als ajuntaments. A més, s'inclouran comparatives amb els resultats obtinguts en les eleccions del 2015.

Butlletins, xarxes socials i alertes al telèfon mòbil

A partir de dilluns, seguirem acostant-vos l'actualitat política. Durant les possibles negociacions per a conformar governs municipals, l'equip de Diari La Veu vos oferirem tota la informació i les anàlisis més rellevants. I, tot això, sense oblidar que està pendent tancar el 'què', el 'com' i el 'qui' del Botànic 2.0

Per a no perdre-vos cap detall, vos convidem a seguir-nos en les diferents xarxes socials on estem presents: Twitter, Facebook, Instagram i LinkedIn. També teniu la possibilitat de subscriure-vos al nostre butlletí. A més, podreu rebre al vostre telèfon mòbil un recull de notícies seleccionades pel nostre equip de periodistes si vos subscriviu als nostres canals de Telegram o WhatsApp (cal guardar un nou contacte en l'agenda amb el número 674351005 i enviar un missatge amb la paraula ALTA).

Podeu contribuir a fer més gran Diari La Veu agermanant-vos al projecte amb una aportació mínima anual de 10 euros [fins al 16 de juny]. Les persones agermanades reben en primícia, cada nit, un butlletí amb notícies no accessibles encara per al públic general. I, si vos animeu a fer una aportació de 20 euros, vos obsequiarem amb una botella de vi de LaVirtu del Mar.

next