À Punt aconsegueix un 10,4% d'audiència amb l'anàlisi dels resultats electorals

La doble cita electoral del 28-A atrau 116.000 espectadors en la televisió valenciana a primera hora de la nit
29 abril 2019 11:20h
Els espais de debat van comptar amb periodistes, polítics i politòlegs per a estudiar els resultats electorals. / À PUNT

VALÈNCIA. La programació especial d'À Punt per a les eleccions autonòmiques i generals d'aquest 28 d'abril va enganxar un 10,4% de l'audiència a la televisió autonòmica. Una xifra que va aconseguir À Punt amb el programa especial que s'iniciava a la 1 de la matinada amb les reaccions i l'anàlisi de la jornada.

Aquest espai, que es va perllongar fins a les 3 hores de la matinada, va reunir davant el televisor 69.000 espectadors i es va convertir en la segona emissió més seguida del dia en la televisió valenciana, segons les dades d'audiència oferides per la consultora Barlovento Comunicación.

Per davant d'aquest contingut es posiciona el programa previ d'À Punt amb els resultats electorals, que va començar sobre les 22 hores. Aquest, el més vist del dia en la televisió autonòmica amb 116.000 espectadors, va obtindre una quota d'audiència de 6,5% –l'explicació perquè aquest percentatge siga menor tot i tindre més espectadors es troba en la xifra global de persones que estava veient la televisió en eixe moment. 

Així mateix, el programa d'À Punt Compte Arrere, amb què es va iniciar l'especial del canal a les 20 hores, va obtindre una quota d'audiència del 3,1%. 

next