Abascal espera que el 10N servisca per a "consolidar la unitat d'Espanya" i allunyar les "temptatives de divisió"

El líder de Vox ha expressat també el seu agraïment a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional, "especialment als agents desplaçats a Catalunya"
10 novembre 2019 13:54h
Després de dipositar el seu vot en un col·legi electoral de Pinar del Rey, a Madrid, el cap de llista per Vox ha assegurat que no tenen expectatives sobre els resultats i que acceptaran "el que els espanyols vulguen". / EP

MADRID (ACN, Redacció). El líder de Vox, Santiago Abascal, espera que les eleccions generals d'aquest diumenge servisquen per a "consolidar la unitat d'Espanya, la llibertat dels espanyols i la concòrdia nacional". També, que permeten "allunyar qualsevol temptativa de divisió, odi i enfrontament entre els espanyols". 

Després de dipositar el seu vot en un col·legi electoral de Pinar del Rey, a Madrid, el cap de llista per Vox ha assegurat que no tenen expectatives sobre els resultats i que acceptaran "el que els espanyols vulguen". 

Abascal ha celebrat l'exercici de "la sobirania nacional" per a "mostrar el desig que seguisca sent així". "Que els espanyols, tots junts, puguem seguir sent els amos del nostre futur i puguem resoldre les diferències en eleccions lliures i democràtiques", ha declarat.

El candidat, l'últim líder estatal a votar, ha expressat també el seu agraïment a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional per la seua tasca durant la jornada electoral, "especialment els qui estan desplaçats a Catalunya".

next