L'Ajuntament de Dénia tanca la platja Punta dels Molins en detectar bacteris fecals

El consistori continua investigant l'origen dels enterococs i assegura que totes les urbanitzacions del voltant desaigüen correctament
29 agost 2019 16:52h
Imatge de recurs d'una platja de Dénia. / DENIA.NET

ALACANT. L'Ajuntament de Dénia ha anunciat que mantindrà tancada al bany la platja de Punta dels Molins, ja que les anàlisis d'aigua realitzades en les últimes hores "continuen desaconsellant l'obertura d'aquesta zona de costa" per contaminació d'origen fecal.

Les anàlisis han detectat nivells d'enterococs intestinals "per damunt dels admesos" –contaminació d'origen fecal–, ha indicat el consistori en un comunicat.

Aquesta platja es va tancar al bany aquest dimecres després de rebre comunicació per part de la Direcció General de l'Aigua de la Generalitat que en les últimes anàlisis s'havien superat els nivells màxims en els paràmetres microbiològics.

Respecte a les tasques de detecció de l'origen de les aigües residuals, fins al moment s'ha comprovat que totes les urbanitzacions de la zona estan "correctament connectades al clavegueram".

El consistori ha assenyalat que en 24 hores facilitaran els resultats d'una nova anàlisi en l'aigua i ha demanat disculpes per les molèsties als usuaris, a qui ha recomanat gaudir de la resta de platges de la localitat.

next