Álvarez de Toledo afirma que el moment polític actual és "més difícil que quan ETA matava": "Estàvem junts PP i PSOE"

La portaveu popular al Congrés critica que Sánchez estiga "forjant" un govern "de sedició"
8 desembre 2019 17:45h
En l'entrevista, Álvarez de Toledo també defensa la "necessària reagrupació" del PP i Ciutadans, tot i que ha rebutjat parlar "d'absorció": "M'agradaria que es fera. Em sembla imprescindible per a Espanya". Imatge d'arxiu del 8 de novembre. / GERARD ARTIGAS, ACN

BARCELONA (ACN). La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, creu que el moment polític actual és "més difícil que quan ETA matava". En una entrevista a El Correo publicada aquest diumenge, la popular diu que "quan ETA matava era un moment terrible des del punt de vista humà, però el moment polític actual és més difícil". "Abans estàvem junts PP i PSOE en el mateix bloc, però se n'han sortit i això ens debilita", ha defensat la diputada, que veu "especialment trist" el paper dels socialistes, també víctimes del terrorisme. Álvarez de Toledo recela de la posició del PSOE sobre "si combaten clarament el presumpte dret d'autodeterminació".

Creu que Sánchez "està disposat a tot" per a continuar sent president del govern espanyol perquè "el poder és el seu Déu i s'inclina davant ell amb fanatisme". Per això, segons Álvarez de Toledo, Sánchez pren "decisions irracionals", com ara pactar la governabilitat "amb forces polítiques destructives de l'ordre constitucional". "S'està forjant un govern de sedició", ha reblat.

En l'entrevista, Álvarez de Toledo també defensa la "necessària reagrupació" del PP i Ciutadans, tot i que ha rebutjat parlar "d'absorció": "M'agradaria que es fera. Em sembla imprescindible per a Espanya".

next