Diari La Veu del País Valencià
Dates i fets del 7 de novembre

2017.- El Congrés dels Diputats reprova el ministre d’Exteriors espanyol, Alfonso Dastís, per “mentir públicament i deliberadament sobre el tipus d’ensenyament que es practica a l’escola pública catalana”.

2001.- Vaga general de les universitats de l’Estat contra la Llei Orgànica d’Universitats (LOU) aprovada pel Congrés dels Diputats en aquesta mateixa setmana.

1978.- L’alcalde franquista de Múrcia, Clemente García, demana declarar el Consell Preautonòmic ‘persona non grata’ a causa de la paralització d’obres de l’autopista Alacant – Múrcia. En les seues declaracions, ataca el president del Plenari de Parlamentaris, el socialista Antonio García Miralles.

1977.- El president franquista de la Diputació de València, Ignacio Carrau, i l’alcalde de València, Ramon Izquierdo, ataquen directament el Plenari de Parlamentaris.

1936.- El govern de la Segona República s’instal·la a València i ocupa diversos edificis dins la geografia urbana per poder continuar desenvolupant l’acció de govern.

Govern de la Segona República

1334.- L’abat del monestir de Poblet atorga Carta Pobla als cristians que van repoblar Quart de Poblet, després d’haver expulsat els musulmans d’aquella població.

Comparteix

Icona de pantalla completa