Baldoví, després del processament de dos responsables de Castor: "Volem el mateix per al port de València?"

Compromís critica que el PSOE "s'òmpliga la boca parlant d'ecologisme i polítiques verdes" mentre "fa trampes" amb els estudis d'impacte ambiental per a "justificar macroprojectes que són un vestit a mida per a grans multinacionals"
17 octubre 2019 10:50h
Dos directius de l'adjudicatària de Castor seran jutjats per delicte mediambiental. / JORDI MARSAL, ACN

VALÈNCIA. El candidat de Més Compromís-Més País per al 10N i actual portaveu de la coalició valencianista al Congrés, Joan Baldoví, reitera que l'ampliació del port de València que proposa el govern espanyol "no pot dur-se a terme sense un estudi ambiental previ i específic". "Els tribunals imputen delictes mediambientals en el projecte Castor, volem el mateix per al port de València?", es preguntava després que es fera públic que dos directius de l'empresa adjudicatària del projecte, la societat Escal UGS, seran jutjats per delicte mediambiental.        

 "No volem més empastres com els del Castor, que es fan de pressa i malament i que acaben als tribunals", continua Baldoví en un comunicat. I afegeix: "Des de Més Compromís-Més País vetlarem perquè qualsevol infraestructura d'aquesta mena estiga dins de la legalitat i per això demanem una declaració d'impacte ambiental específica per a l'ampliació del port de València".

En la mateixa nota, Baldoví critica que el PSOE "s'òmpliga la boca parlant d'ecologisme i polítiques verdes" mentre "fa trampes"  amb els estudis d'impacte ambiental per a "justificar macroprojectes que són un vestit a mida per a grans multinacionals". "Cal combinar creixement econòmic i sostenibilitat, sense posar en risc les nostres platges i el nostre entorn", conclou el comunicat.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next