Baldoví utilitza l'exemple d'Itàlia per a instar Sánchez i Iglesias a "superar la desconfiança"

"Mira que hi ha hagut desconfiança a Itàlia i han tardat 20 dies a resoldre-ho, mentre que nosaltres portem 120 dies", ha afirmat el portaveu de Compromís al Congrés
29 agost 2019 19:30h
Baldoví ha pronunciat aquestes paraules durant el ple extraordinari sobre l'Open Arms. / EDUARDO PARRA, EUROPA PRESS 

MADRID. El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha instat als líders del PSOE i de Podemos, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, a arribar a un acord que permeta desbloquejar la investidura i els ha desaconsellat "jugar amb foc" amb l'avançament electoral.

Aprofitant la seua intervenció en el ple extraordinari sobre l'Open Arms, Baldoví ha cridat PSOE i Podem a superar la desconfiança recordant que el Moviment 5 Estreles i el Partit Democràtic només han tardat 20 dies a arribar a un acord a Itàlia. "Mira que hi ha hagut desconfiança a Itàlia i han tardat 20 dies a resoldre-ho. Nosaltres portem 120 dies, cinc vegades més", s'ha lamentat.

Segons ha indicat, aquest enteniment el reclamen els ciutadans "al carrer", per la qual cosa ha comminat PSOE i Podem a "eixir d'aqueixa calma absoluta, desesperant i desconcertant" per a arribar a un acord que evite unes noves eleccions. "No juguem amb foc, que pot arribar aquell senyor de la barba", ha reblat, en al·lusió al president de Vox, Santiago Abascal.

next