Cantó presenta Ciutadans com l'antídot a "la plaga del tripartit"

La formació taronja comença la campanya amb una falla crítica amb la gestió del govern del Botànic
11 abril 2019 23:50h
Cantó ha asseverat que "Cs acabarà amb el greu problema que suposa el tripartit". / CIUTADANS

VALÈNCIA. Des de la plaça dels Pinazo, el candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha assegurat que la seua formació "acabarà amb la plaga que suposa el tripartit a la Comunitat Valenciana". Així s'ha expressat Cantó en la mitjanit de dijous a divendres, 11 d'abril a 12 d'abril, quan comença la campanya electoral per a les pròximes eleccions autonòmiques. 

El partit taronja ha iniciat la campanya amb la presentació d'una falla que critica la gestió del Botànic. "El Botànic resta llibertats i serveis bàsics, frena el creixement econòmic i parasita l'Administració amb col·locats", ha advertit Cantó en l'acte d'inici de campanya.

"Hui iniciem una campanya il·lusionant, amb multitud d'activitats a peu de carrer", ha explicat el líder de Cs, qui també ha detallat que, "per a aquesta campanya, Cs compta amb figures clau de la cultura valenciana". 

En eixe sentit, Cantó ha continuat: "Volem aprofitar el seu art i creativitat per a fer saber als valencians que Cs és l'alternativa al tripartit". Davant diverses desenes de militants i simpatitzants, el candidat de Cs ha descobert una falla amb la qual "es fa sàtira de la realitat política de la Comunitat Valenciana en els últims 4 anys". 

Així mateix, Cantó ha asseverat que "Cs acabarà amb el greu problema que suposa el tripartit". "Aquesta campanya canviarà la història de la Comunitat Valenciana", ha conclòs.

next