Casado reconeix que al PP li "vindrien bé" unes eleccions però assegura que seria "una enorme irresponsabilitat"

El president del PP amenaça de forçar un Consell de Política Fiscal i Financera per a exigir el pagament dels 7.000 milions d'euros pendents a les comunitats autònomes
7 setembre 2019 17:31h
"Hi haja o no eleccions, el Partit Popular està preparat per a arribar a elles", ha declarat el líder del partit. / ACN

VALÈNCIA. El president del PP, Pablo Casado, ha criticat les declaracions del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que ha reconegut "el risc" de repetició d'eleccions el proper 10 de novembre. "El risc cert per a Espanya és un Pedro Sánchez que vol anar a eleccions per a acabar la jugada", ha sentenciat Casado en l'acte d'inici del curs polític del PP a Galícia. 

"Al PP li vindria bé una repetició electoral perquè, a hores d'ara, ningú dubta que el partit ha crescut en els últims mesos. Però fer tornar els espanyols a les urnes seria una enorme irresponsabilitat", ha reflexionat en veu alta el líder del PP.

"Hi haja o no eleccions, el Partit Popular està preparat per a arribar a elles", ha declarat el líder del partit. "Preocupació, cap".

En paral·lel, Casado ha amenaçat el PSOE amb forçar un Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) per a exigir el pagament de les bestretes pendents a les autonomies. "Repte al president de Ciutadans a Melilla o a qualsevol president de govern autonòmic del PSOE que s'unisca al vot del PP i convoquem immediatament un CPFF per a reclamar ja el pagament dels 7.000 milions d'euros pendents a les comunitats autònomes", ha manifestat el líder del PP.

next