Casado proposa aglutinar "tot el que està a la dreta del PSOE" en cas de noves eleccions

El líder del PP obri la porta a Ciutadans i Vox del que ha definit com "la casa comuna del centre i la dreta"
8 setembre 2019 16:44h
Casado s'ha referit al "risc cert" d'eleccions al qual fa fer referència aquest dissabte Pedro Sánchez. / EFE MANUEL BRUQUE

VALÈNCIA. El líder del PP, Pablo Casado, ha obert hui "les portes" a Ciutadans i Vox del que ha definit com la "casa comuna del centre i de la dreta". El president del PP ha volgut donar la mà a les dues formacions per a "aglutinar tot el que estiga a la dreta del PSOE" en cas que hi haja noves eleccions generals a causa del que ha titllat d'"irresponsabilitat" per part de Pedro Sánchez.

En un acte celebrat a Benidorm (la Marina Baixa) amb dirigents del PP valencià, Casado ha assegurat que si finalment hi ha eleccions el 10 de novembre no serà per culpa del PP. En aquest sentit, ha continuat en la línia de les seues declaracions d'aquest dissabte en un acte a Galícia i ha remarcat que el problema per a Espanya no és el PP, sinó Sánchez, qui, ha emfatitzat, "no és capaç" de pactar, de complir els seus acords, de dialogar ni tampoc d'"unir". 

De fet, s'ha referit al "risc cert" que hi haja eleccions que va mencionar aquest dissabte el president del govern en funcions per a remarcar que Pedro Sánchez sí que constitueix un "risc cert", per a l'estabilitat territorial, per a l'economia espanyola, per a garantir la igualtat i també per a l'educació.

I encara que ha defensat que sempre que li ho demane, parlarà amb ell, ha recordat que el secretari general socialista "mai" ha volgut arribar a un acord amb el PP, un partit del qual ha deixat clar que no pot facilitar de cap manera la seua investidura perquè "seria letal per a la nostra prosperitat futura".

next