El Congrés habilita els dies 28, 29 i 30 de desembre per si cal convocar un ple d'investidura

La cambra es prepara davant la possibilitat que calga actuar abans que acabe l'any
23 desembre 2019 12:30h
Fonts del Congrés expliquen que en el cas de gener, en què tot el mes és inhàbil, aquesta decisió de declarar hàbils alguns dies no hauria de passar per la Mesa i podria ser adoptada directament per la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, en el moment en què ho considere oportú. / JAVIER BARBANCHO

MADRID (ACN). La Mesa del Congrés ha acordat habilitar els dies 28, 29 i 30 de desembre per si calguera convocar un ple d'investidura per a eixes dates, segons han explicat aquest dilluns fonts parlamentàries. L'habilitació no implica necessàriament que el ple tinga lloc aquests dies. La realitat és que aquests dies eren fins ara inhàbils i, per tant, s'activen en previsió d'una hipotètica investidura in extremis abans de cap d'any.

Fonts del Congrés expliquen que en el cas de gener, en què tot el mes és inhàbil, aquesta decisió de declarar hàbils alguns dies no hauria de passar per la Mesa i podria ser adoptada directament per la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, en el moment en què ho considere oportú.

next