Constructores, l'Hèrcules CF i una empresa vinculada a Juan Cotino es troben entre els deutors amb Hisenda

La promotora Urbanas de Levante, de Juan Bautista Soler, i Asedes Capital, de la família Cotino, acumulen 11 i 10,8 milions d'euros de deute amb l'Administració 
27 juny 2019 18:30h
El nebot de Juan Cotino, Vicente Cotino, va ser el propietari de l'empresa Sedesa, investigada per casos de corrupció i part d'Asedes Capital. / EFE

VALÈNCIA. La promotora Urbanas de Levante, de Juan Bautista Soler (promotor del fallit Nou Mestalla), i Asedes Capital, de la família de l'exdirector general de la Policia i expresident de les Corts Juan Cotino, figuren en la llista de morosos amb Hisenda, publicada aquest dijous, amb un deute de 11,1 i 10,8 milions d'euros, respectivament.

Entre la resta d'empreses i particulars valencians que apareixen en la llista es troben Asedes Infraestructuras SA (9,6 milions), Sedesa Proyectos (3), Gèneres de Punto Ferrys (7), Hèrcules Club de Futbol (3,9), Promociones Nou Temple SL (2,7), Reig Martí (2,6) i la societat Proyección del Desarrollo Urbanístico Valenciano (14,7) estan inclosos en la llista, segons les dades publicades per l'Agència Tributària.

També l'expresident del València i empresari Vicente Soriano (1,3), Sidi Valencia (2,5), Salvador Vila SL (1,6), Cumbres del Mediterráneo (2,3) i Llanera Construcciones Obras i Proyectos (1,1) mantenen deutes amb Hisenda.

En el llistat també es troben diverses productores de taulells com a Cerámicas Diago (2,3), Cerámicas Gaya (2,3) i Ceraworld Cermicas (1,3), així com Chuyval Motor Group (2,4).

En el conjunt de l'Estat, el Grupo Isolux, que va entrar en concurs de creditors al juny de 2017, i la promotora Reyal Urbis, en liquidació, lideren la llista de morosos amb Hisenda amb un deute total de 823 milions d'euros.

next