El debat d'À Punt amb els candidats a la Generalitat enganxa 75.000 espectadors

El programa amb els aspirants a dirigir el Consell es converteix en el contingut més vist de la cadena aquest dijous
26 abril 2019 10:15h
Aquest programa, moderat per la periodista Jèssica Crespo, va deixar una quota de pantalla del 4,1% . / À PUNT

VALÈNCIA. El debat televisiu entre els cinc candidats a dirigir el Consell que va realitzar aquest dijous À Punt va atraure 75.000 espectadors davant la pantalla. Aquest programa, moderat per la periodista Jèssica Crespo, va deixar una quota de pantalla del 4,1% i es convertia així en el contingut més vist del dia en la televisió pública valenciana. 

A més, segons dades oferides per Barlovento Comunicación, el debat ha aportat a la cadena autonòmica el 34,1% del seu resultat. A la xifra d'espectadors s'hauran d'afegir els oients i els usuaris de la xarxa que van estar pendents del programa a través de la resta de plataformes d'À Punt Mèdia, ja que el debat també es va retransmetre a través de la ràdio i la web. 

El debat a les xarxes

Més enllà de l'audiència televisiva, el debat electoral de la cadena pública va tindre un bon impacte a les xarxes socials. De fet, al llarg de la passada nit, l'etiqueta #DebatCortsÀPunt va entrar en el top ten de les tendències de Twitter en l'àmbit estatal.

El debat va generar més de 10.000 piulades i 26 milions d'impressions després que més de 1.500 persones comentaren l'envit electoral a través de les xarxes socials.

Segons assenyala À Punt, les hores punta en què es van concentrar un major nombre de piulades van ser entre les 22 i les 00.10 hores i aquells que van utilitzar l'etiqueta del debat electoral de la televisió pública procedien principalment de l'estat espanyol, però, també, dels Estats Units, França i Portugal.

next