Una denúncia per maltractament destapa un laboratori de drogues de disseny camuflat com a estudi de música

Els agents han detingut els tres presumptes responsables d'aquest local clandestí on van intervindre 2.530 grams de speed, 320 grams de cristall i 1.000 pastilles d'èxtasis, entre altres productes
30 novembre 2019 13:45h
Els agents van detindre els tres presumptes responsables del laboratori clandestí, acusats de cometre presumptament un delicte contra la salut pública. / CNP

VALÊNCIA. Una denúncia per maltractament d'una dona a Alacant ha desencadenat una investigació que, finalment, s'ha saldat amb la desarticulació d'un laboratori de drogues de disseny camuflat com a estudi de música a Madrid. En total, els agents de la Policia Nacional han detingut quatre persones per presumpte tràfic de drogues.

La investigació va començar a la ciutat d'Alacant, on els agents van rebre la telefonada d'una dona que denunciava una agressió per part de la seua parella, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Una patrulla es va mobilitzar fins a un domicili i es va entrevistar amb la víctima, que va advertir els policies que la seua parella acabava de baixar al cotxe amb la intenció d'amagar gran quantitat de drogues.

Els agents immediatament es van dirigir al lloc dels fets i van trobar el sospitós. Després de registrar el vehicle, estacionat en la via pública, van localitzar camuflades en el seu interior 1.000 pastilles d'èxtasis, cristall, ketamina, speed i més de 1.000 euros en efectiu. Els agents el van detindre com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i delicte de maltractament.

Després de la detenció, els agents van iniciar una investigació per a descobrir la procedència de la droga intervinguda. L'operació va portar els investigadors fins a Madrid.

Els policies van localitzar a Madrid un estudi d'enregistrament musical que presumptament s'utilitzava com a laboratori de drogues de disseny. En accedir al local, van comprovar que comptava amb un xicotet laboratori de drogues del qual van intervindre 2.530 grams de speed, 320 grams de cristall, 1.000 pastilles d'èxtasis, 160 grams de ketamina, 27 grams de fongs al·lucinògens, 290 grams de cafeïna, diversos productes químics de tall, tres balances de precisió, dues envasadores, una batedora mescladora i multitud de provetes.

Els agents van detindre els tres presumptes responsables del laboratori clandestí, acusats de cometre presumptament un delicte contra la salut pública.

Els arrestats, tres homes i una dona d'entre 30 i 44 anys, van ser posats a disposició judicial. Dos d'ells han ingressat a la presó. 

next