Deu col·legis electorals valencians tancaran més tard per incidències

Quatre estan a la província de València, altres quatre en la de Castelló i dos en la d'Alacant
28 abril 2019 18:53h
Tancaran entre 15 i 30 minuts més tard de les 20.00 hores per haver registrat algun tipus d'incidència. / EFE 

VALÈNCIA. A la demarcació de València, el col·legi electoral Ausiàs March de Picanya (l'Horta Oest) ha hagut d'interrompre la votació durant 25 minuts perquè un elector havia dipositat el seu vot en una taula equivocada, mentre que en el col·legi Edifici de Seguretat de Torre en Conill de Bétera (el Camp de Túria), s'ha interromput 15 minuts per falta de sobres del Senat.

Aquestes dues incidències se sumen a dues més registrades al llarg de la jornada en la localitat de Xàtiva (la Costera), amb retard de 45 minuts perquè el president de la mesa ha demanat la certificació dels vots emesos per correu; i d'un altre col·legi en la localitat de Bétera, el situat a l'ajuntament antic, que ha tingut una demora de 21 minuts perquè faltaven totes les paperetes de les candidatures al Congrés.

A la demarcació de Castelló, dues de les demores s'han registrat en col·legis d'Almassora (la Plana Alta), per problemes d'interpretació en la composició de les meses; un altre en el de la Marjaleria de la capital de la plana perquè faltaven les paperetes del Partit Democràtic, i un quart en la localitat de la Vall d'Uixó (la Plana Baixa), perquè el precinte d'una urna no estava en condicions.

A la demarcació d'Alacant, els col·legis que han patit retard corresponen a la localitat de Confrides, a la comarca de la Marina Baixa, i al municipi de Sant Vicent del Raspeig (l'Alacantí).

Així mateix, des de la Delegació del Govern han assenyalat que un col·legi electoral del municipi de Petrer (el Vinalopó Mitjà) ha sigut desallotjat durant uns minuts després d'una amenaça de bomba que ha resultat ser falsa.

next