El taxi de València es reforça en Falles amb el doble de servei en les nits de dissabte i diumenge

S'amplia un 20% el servei de taxis en la matinada de divendres a dissabte
15 març 2019 12:44h
Des de les dotze de la mitjanit del dimarts 19 de març, el taxi valencià també ampliarà un 20% el servei. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. El servei de taxi de València es reforça per a les Falles amb el doble del servei per a les nits d'aquest dissabte i aquest diumenge, 16 i 17 de març, dos dels dies grans de les festes, en els quals s'espera més afluència a la ciutat. Després de la Plantà dels monuments d'aquest divendres 15, el taxi amplia un 20% el servei en la matinada de divendres a dissabte –a partir de les dotze de la mitjanit–, informa la Federació Sindical del Taxi de València en un comunicat.

Seguidament, entre les set de la vesprada de dissabte i les set del matí de diumenge hi haurà el doble de taxis circulant per València, igual que entre les 19 hores del diumenge i les 7 hores del dilluns 18. En l'última matinada de les Falles, des de les dotze de la mitjanit del dimarts 19 de març, el taxi valencià ampliarà un 20% el servei.

Al marge d'aquest reforç, la federació sindical recorda que "el taxi de València porta sense pujar tarifes des del 2014" i destaca la "bona notícia" que suposa per als usuaris, davant la previsió d'increment de la demanda en coincidir gran part de les Falles en cap de setmana.

"El taxi porta anys adaptant l'oferta a la demanda de l'usuari, ja siga en horari nocturn, festiu o davant la previsió d'esdeveniments, i donant sempre l'opció del seu servei públic i professional al ciutadà en les seues necessitats de mobilitat", subratllen des de l'organització.

next