ERC admet "contactes discrets" amb el PSOE però espera la posició de l'Advocacia sobre Junqueras per a reunir-se

Marta Vilalta explica que veu la sentència del TJUE com "una oportunitat" perquè l'estat espanyol puga "rectificar el camí de la repressió i desfer errors" 
23 desembre 2019 16:36h
"No pot ser que la doctrina Junqueras servisca per a tothom excepte per a ell", ha avisat Vilalta en referència al fet que Carles Puigdemont i Toni Comín pogueren acreditar-se com a eurodiputats. / MARIONA PUIG, ACN

BARCELONA (ACN). La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha insistit a condicionar el posicionament de l'Advocacia de l'Estat sobre la immunitat d'Oriol Junqueras per a plantejar-se una nova reunió de negociació amb el PSOE, encara que ha reconegut que hi ha hagut "contactes discrets i informals", a través del mòbil, amb els socialistes. 

En roda de premsa, Vilalta ha explicat que veu la sentència del TJUE que estableix la immunitat d'Oriol Junqueras com "una oportunitat" per a l'Estat per a "rectificar el camí de la repressió i desfer errors" i ha emplaçat l'estat espanyol i la justícia espanyola a "actualitzar-se amb la justícia europea". "No pot ser que la doctrina Junqueras servisca per a tothom excepte per a ell", ha avisat Vilalta en referència al fet que Carles Puigdemont i Toni Comín pogueren acreditar-se com a eurodiputats.

next