Escola Valenciana llança una campanya amb 20 raons per a votar el 10N

L'entitat destaca la importància d'exercir el dret al vot "perquè puguen fer-se polítiques d'Estat que beneficien els interessos col·lectius de les valencianes i els valencians"
4 novembre 2019 17:35h
Escola Valenciana pretén contraargumentar "la tendència abstencionista" amb 20 raons que animen la ciutadania a votar el 10N. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Escola Valenciana pretén contraargumentar "la tendència abstencionista" amb 20 raons que animen la ciutadania a votar el 10N. S'estructuren en sis eixos temàtics: l'educació, l'economia, la política territorial, la política lingüística, la política social i l'activitat legislativa. Aquestes propostes representen les reivindicacions educatives, culturals, socials i econòmiques pertanyents a l'ideari de l'entitat i al conjunt de reivindicacions de les plataformes socials a les quals dona suport.

El document destaca demandes d'Escola Valenciana, com ara derogar la LOMCE, garantir la reciprocitat de les emissions radiotelevisives en la llengua comuna, lluitar contra la violència masclista i exigir un nou model de finançament autonòmic; però també la necessitat de fer front a l'emergència climàtica, un nou marc de relacions territorials i la recuperació del dret civil valencià.

Tot plegat, l'entitat remarca la importància d'exercir el dret al vot "perquè puguen fer-se polítiques d'Estat que beneficien els interessos col·lectius de les valencianes i els valencians" durant la legislatura que comença amb aquesta cita amb les urnes.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next