L'església de Borriana que demanava el vot per al PP o Vox retira el polèmic full parroquial

El rector de la parròquia es disculpa i reconeix l'error de la persona responsable d'elaborar el text
27 abril 2019 12:45h
El responsable de la parròquia ha volgut alliberar-se de la responsabilitat. / GOOGLE

VALÈNCIA. La parròquia de la Nostra Senyora de la Mercé de Borriana (la Plana Baixa) ha decidit retirar el seu full parroquial que alliçonava els feligresos a votar en les eleccions d'aquest diumenge per aquells partits que defensen "els valors que distingeixen la civilització cristiana" i que, segons el document, són el PP i Vox. A més, segons ha pogut saber Diari La Veu aquest dissabte, el rector de l'església ha demanat disculpes per aquest document. 

Així mateix, el responsable de la parròquia ha volgut alliberar-se de la responsabilitat i ha indicat que la publicació la realitza una persona major, qui, segons han indicat feligreses de la parròquia, "ha errat en incloure les seues preferències polítiques" en el full parroquial. 

En el document facilitat a la comunitat d'aquesta església de la Plana Baixa es recordava als creients quins partits combreguen amb el dogma catòlic i quins no. A més, el clergat recorda als feligresos quins són els principals valors de l'Església i demana que els votants busquen opcions polítiques que reivindiquen la "defensa de la vida i de la família, la llibertat en educació i religiosa" que són "valors als quals, de cap manera, podem renunciar els creients", indica.

El full parroquial inclou un quadre amb "les tendències dels distints partits". / DLV
next