Diari La Veu del País Valencià
Inelec Club Triatló Sueca aconsegueix l’ascens a Primera Divisió
En 2014 serà l’únic equip valencià en la màxima categoria del triatló estatal.

L’equip femení del Inelec Club Triatló Sueca va fer història dissabte passat a Almeria després d’aconseguir l’ascens a la màxima categoria del triatló estatal. Les xiques de Sueca van aconseguir un meritori segon lloc en la prova de Segona Divisió de la ‘Lliga Nacional de Clubs’, celebrada a la localitat de El Toyo, actuació que els va reportar l’ascens directe a Primera Divisió, on competiran en 2014.

Les huit triatletes del Inelec Club Triatló Sueca que van aconseguir la gesta d’arribar a l’elit del triatló estatal van ser Àngels Vidal, Cristina Roselló, Raquel Pérez, Sara Ferrairó, Neus Vidal, Sofi Sapiña, Miriam Roselló i Silvia Martí.

A Almeria van pujar al segon esglaó del podi per equips, per darrere de les xiques del TriMarbella i per davant de les del AD Sevilla.

És el segon ascens consecutiu del Inelec Club Triatló Sueca femení, que l’any passat, a Canet d’En Berenguer, ja va aconseguir pujar de Promoció a Segona Divisió.

Així , el 2014, les suecanes debutaran a Primera, sent, a més, l’únic equip del País Valencià en la categoria d’or del triatló estatal.

La ‘Lliga Nacional de Clubs’ es disputarà la propera temporada a Santander . Allà, les xiques de Sueca se les veuran amb els millors equips de l’estat: CT Diablillos de Rivas, CT Ondarreta Alcorcón, Arcade Inforhouse Santiago, CN Mataró, Wild Wolf Cidade Lugo Fluvial, Triatló Ferrol, Marlins Triatló Madrid, CD Atalanta, Ecosport Triatló Alcobendas, AD Fogar Lugo, TriMarbella Bike, AD Sevilla – Zambru s Bikes, Triatló Claveria Móstoles i Triatló Albacete.

Per al president del Inelec Club Triatló Sueca, Vicent Burguera, l’ascens a Primera Divisió “és un motiu d’orgull per tot l’esport suecà i valencià perquè s’ha aconseguit a base de constància i molt de sacrifici” . Segons Burguera, “al club estem en un núvol. Això és molt gran i, a més, ha arribat coincidint amb el nostre 15é aniversari, que anem a celebrar-ho com es mereix”

A la ‘Lliga Nacional de Clubs’ celebrada a El Toyo també va participar l’equip masculí del Inelec Club Triatló Sueca. Els xics van debutar en esta competició estatal, en la categoria de Promoció.

Inelec Club Triatló Sueca

Comparteix

Icona de pantalla completa