'Pecata minuta' de Conxa Rovira a Carcaixent

23 juliol 2014 01:00h
El pròxim dijous 24 de juliol es presenta a Carcaixent l'obra de Conxa Rovira “Peccata minuta”. Un llibre de relats eròtics barrejats en la gastronomia valenciana. Contarem en la presència de l'autora, que signarà el llibre, i també podreu adquirir-lo. Part de la recaptació d'aquesta vetlada anirà destinada a favor de l'associació SOS Carcaixent, el banc d'aliments local.

La cita serà el dijous 24 de juliol a les 20h al restaurant El Barrilet. Sinòpsi de l'obra:

Què resulta més seductor, la coca que s’exhibeix a l’aparador d’un forn amb unes temptadores ametles dures, brunes i salades o el generós escot de la fornera que l’embolica amb delicadesa?

Peccata minuta és una deliciosa barreja d’erotisme i gastronomia amb un estil vibrant, fresc i mediterrani. El café licor, la fruita acabada de collir, l’orxata de xufa o la mistela són alguns dels saborosos pretextos que serveixen a les dones protagonistes del llibre per a gaudir de situacions joioses, on el sexe és potència i majestat, alegria sense racons foscos ni patiments.

Aquesta obra ens presenta històries plenes de sensualitat i elegància, acompanyades de referències musicals, i adobades amb un toc d’humor i picardia que convida a llegir-les amb goig i un somriure.

Cecilia Díaz, responsable de comunicació de SOS Carcaixent
 
next