Diari La Veu del País Valencià
Assemblea de veïns de Vinaròs
El passat dia 01.09.14 va tornar a tenir lloc una nova reunió de l’assemblea en la que vàrem valorar la intervenció en el Ple Municipal i la comunicació per part de l’Alcalde en funcions de que l’Ajuntament i en aquest cas la policia municipal no les pot fer ja que no és competència municipal. En acabar el ple ens ho varen tornar a ratificar.

Demanarem informació i seguirem endavant.

Es van ensenyar diferents pancartes que les posem a disposició d’aquelles persones per que la vulguen penjar al seu balcó.

Seguir amb la campanya de recollida de signatures per part d’edificis concrets de la zona de Fora’l Forat i també farem recollida, en uns fulls diferents, de persones solidaries en el tema del soroll.

Es va quedar en demanar una reunió amb l’Alcalde a fi de donar-li a conèixer el malestar del veïnat.

Seguirem reunint-nos tots els dilluns a les 20.30 h. en la Casa de la Cultura.

LA REUNIÓ AMB L’ALCALDE SERÀ FINALMENT EL DILLUNS DIA8 D’AGOST ON LI FAREM TOTES LES PREGUNTES I DUBTES QUE TENIM SOBRE EL SOROLL I TOTES LES FESTES QUE ENCARA HAN AUMENTAT MÉS LA SOBRESATURACIÓ ACUSTICA DE LES NOSTRES CASES.

SEGUIREM INFORMANT, PRENEN COM EXEMPLE LES BEQUES DEL TRANSPORT, ESTEM CONVENÇUTS QUE LA LLUITA VEINAL, LA UNIÓ DELS CIUTADANTS ANONIMS AMB PROBLEMES COMUNS, ÉS POSITIVA PER TAL DE RESOLDRE QUALSEVOL PROBLEMA.

LA UNIÓ FA LA FORÇA, I LA NOSTRA REVINDICACIÓ, TANT SENZILLA COM DEMANAR ESTAR A CASA EN PAU I TRANQUILITAT , TENIR DRETA AL DESCANS, COM LA RESTA DELS VINAROSSENCS I VINAROSSENQUES CREIEM QUE ES UNA REIVINDICACIÓ JUSTA.

Seguim amb la recollida de les comunitats de veïns del Barri Foral Forat (Passeig Sant Pere, Verge del Lledó, Tirant lo Blanc, Avinguda Jaume I i Avinguda Tarragona), plantejant-nos si cal en un futur demanarem la solidaritat de la resta de veïns i veïns de la resta del poble.

Seguirem reunint-nos tots els dilluns a les 20.30 h. en la Casa de la Cultura, us esperem a tots veïns afectats i veïns que es solidaritzen i que també estiguin afectats en altres barris del nostre poble.
NO DEMANEM LA LLUNA, NOMÉS ESTAR A LES NOSTRES CASES EN PAU I TRANQUILITAT I PODER DESCANSAR.

Assemblea veïns afectats pel soroll

Comparteix

Icona de pantalla completa