Diari La Veu del País Valencià
Un govern que menysprea les associacions té un problema seriós
La Fundació Casal Jaume I recorda que van rebre subvenció per a la compra del solar de la seua seu en les mateixes condicions que la resta d’associacions de la ciutat (Falles, Setmana Santa, Casa d’Andalusia, Creu Roja…)

La Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna ha mostrat la seua sorpresa i malestar per les declaracions realitzades ahir pel portaveu del govern local, Víctor Soler, en les quals es proporciona informació falsa sobre la propietat del Casal Jaume I.

La Fundació recorda que, al seu dia, es va acollir a la línia d’ajudes per adquisició de locals, en igualtat de condicions a la resta d’associacions de la ciutat, “i no entenem perquè se’ns utilitza per a crear polèmica, distingint-nos de la resta de col·lectius locals”.

Cal recordar, que La Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna aplega un conjunt de col·lectius socials, culturals i esportius de La Safor que tenen en comú la defensa de la cultura i la llengua pròpia. A més a més, té un paper molt actiu en el teixit associatiu de la ciutat, sent seu de diferents col·lectius importants, com el Col.lectiu de Mestres de la Safor, la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Safor-Valldigna, etc… Oferint les seues instal·lacions a totes les entitats i particulars de la ciutat, sense cap tipus de distinció i col·laborant amb les administracions locals, “sempre que ens ho han demanat ”.

Entre les activitats que hi realitzen durant tot l’any destaquen: exposicions, conferències, concerts, atenció i assessorament a les víctimes de violència de gènere, danses, taller de ioga, pilates, etc…

“Un bon teixit associatiu és símtoma de salut democràtica. Per això, un govern que menysprea les associacions té un problema seriós”.

Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna

Comparteix

Icona de pantalla completa