Diari La Veu del País Valencià
XI Premis d’Educació en el Lleure de la Fundació Carulla
Els guardons tenen una dotació total de 24.000 euros

63 són les candidatures que opten a guanyar Premis d’Educació en el Lleure en les seves diferents modalitats, després que el dia 10 de desembre s’acabés el termini de presentació per a l’edició del 2015 del guardó instituït per la Fundació Carulla.

Els Premis d’Educació en el Lleure, que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Són sis guardons de 4.000 euros cadascun: quatre destinats a nous projectes i a experiències ja realitzades; un en reconeixement de la trajectòria d’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades, i finalment un guardó a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. La dotació total dels premis és de 24.000 euros.

Els premis s’atorguen a projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric. Es valoren, així mateix, iniciatives que integrin el servei a la comunitat i l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

El Barcelonès, amb 27 candidatures, és la comarca que més propostes aporta, seguida pel Vallès Occidental, amb 6. El Baix Llobregat i el Gironès en presenten 5, mentre que 3 són les del Maresme. Amb dues, hi ha el Baix Empordà, el Segrià i el Tarragonès i, finalment, amb una, hi ha l’Alt Empordà, l’Anoia, el Baix Penedès, el Bages, la Plana Alta, la Plana Baixa i Marina Alta -aquestes tres, pel que fa el País Valencià-, el Ripollès, la Terra Alta, el Vallès Oriental i l’Urgell.

El jurat que avaluarà les propostes d’aquesta edició dels Premis d’Educació en el Lleure estarà format per Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Fabian Mohedano, Rosa M. Pujol, Núria Ramon, Rafa Ruiz de Gauna, Antoni Reig i Marta Rosàs.

Comparteix

Icona de pantalla completa