Diari La Veu del País Valencià
Alcoi – El circ arriba al Calderón
El circ arriba al Calderón amb Potted, un espectacle que triomfa als festivals de teatre

Aquest cap de setmana el circ arriba al Teatre Calderón d’Alcoi amb ‘Potted’, de la companyia alacantina La Trócola Circo. El diumenge, a partir de les 19 hores, els components d’aquesta jove companyia faran gaudir als presents amb arriscats jocs de malabars i equilibri. Després de passar per Fira Tàrrega, i una vegada passe la cita alcoiana, La Trócola viatjarà també a Fetén (Feria Europea de Teatro para Niños y Niñas), un certamen molt important dins de l’escena europea i on no totes les propostes tenen cabuda.

L’harmonia escultòrica i el caos, l’estàtic i el dinàmic, l’artificial i l’orgànic, la gravetat i la ingravitació, els límits de l’objecte i les persones. Tot açò i molt més és Potted. Aquest projecte, per mitjà de les disciplines del circ, part de la premissa de la innovació artística, carregada de gran impacte visual i creant una comunicació directa amb l’espectador. Un espectacle únic i original, basat en la recerca de l’espai, els objectes, les estructures i el ritme.

‘Potted’, com déiem, es representa el diumenge 1 de febrer, a les 19 hores, al Teatre Calderón (entrades a 3 i 6 euros).

Però les sorpreses no acaben amb ‘Potted’, el mes de febrer arriba carregat de qualitat al Calderón. La companyia valenciana Ornitorincs serà l’encarregada d’omplir de nou de màgia la sala alcoiana amb la seua proposta musical-teatral ‘Despertaràs Ahir’, què va resultar Finalista als Premis MAX de 2014. Una comèdia plena d’equívocs i hipnotisme en la qual la coneguda actriu, Margot Grey, està representant l’última funció del seu reeixit espectacle de varietats. Un muntatge dirigit per Jaime Pujol i protagonitzat per Josep Manel Casany, Noelia Pérez, Toni Misó i Diego Braguinsky. ‘Despertaràs Ahir’ es representa al Calderón el pròxim 7 de febrer, a les 20 hores (entrades a 8 i 10 euros).

Comparteix

Icona de pantalla completa