Diari La Veu del País Valencià
Jornada informativa sobre les subvencions europees
El PATER i la Mancomunitat de la Ribera donen a conèixer les línies de subvenció de la Unió Europea per a entitats locals

Els consistoris poden beneficar-se d’ajudes en les àrees d’ocupació, medi ambient, energia, assumptes socials, cooperació territorial i al desenvolupament, joventut, sport, turisme i empresa.

El PATER (Pacte Territorial per a l’Ocupació en la Ribera) i la Mancomunitat de la Ribera Alta ofereixen dilluns 9 de febrer de 11:30 a 14:30 una jornada informativa sobre les subvencions europees a què podran adherir-se les entitats locals el 2015.

La convocatòria està oberta als tècnics de les administracions locals per tal que puguen conéixer les línies de finançament que s’han activat per part de les institucions comunitàries per a augmentar la competitivitat i fomentar el desenvolupament econòmic en entorns comarcals i locals. La línia de subvencions inclou ajudes per a projectes en matèria d’ocupació, medi ambient, energia, assumptes socials, cooperació territorial i al desenvolupament, joventut, esport, turisme i empresa.

En la mateixa xarrada s’informarà del programa d’experts municipals voluntaris del Fons Valencià per la Solidaritat, obert als tècnics de l’administració local, i que dóna l’oportunitat de desenvolupar una assistència tècnica en l’administració pública dels països amb qui el Fons treballa els projectes de cooperació al desenvolupament.

Data: dilluns 09 de Febrer
Hora: 11:30 a 14.30
Lloc: Mancomunitat de la Ribera, saló d’actes
Carrer del Taronger,116; Alzira.

Comparteix

Icona de pantalla completa