Diari La Veu del País Valencià
Donallop de nou al País Valencià
Donallop és el duet mallorquí que formen Joana Pol i Pere Bestard. Un grup caracteritzat per la forca i la magia onfrica dels seus directes, que des de 2012 s’han convertit indubtablement en una de les bandes amb més activitat i ressò de l’illa.

Donallop despres de llancar el seu primer àlbum #Milestones (Sonoteque 2014) el passat 9d’octubre al Teatre Principal de Palma, ha estat degira continuada amb el #MilestonesTour, que ha rodat per un bon grapat de ciutats de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià, aixi com també Marsella, Bordeaux i Londres (on actuaren per primer cop el passat mes de novembre).

Paral-Ielament, al llarg d’ aquest darrer hivern, han gestat una nova aproximació a les cançons del seu primer E.p “Veus que vius” (Autoeditat 2013) i el primer llarg, ja esmentat, produint un espectacle que han anomenat “Te’nrecordes”.

Aquest projecte apunta a I’ànima de Donallop, el duet folk/actístic guitarra i les seves veus nues, sumades a l’acompanyament de noves textures a càrrec de Joan Colomar al violí i Miquel Bennassar al violoncel. És un cop d’efecte pop a les seves cançons, en la recerca per transmetre emocions, per colpir l’oient, tot creant una experiència musical inoblidable i delicada, el so de la fusta, la corda fregada i la intensitat de les veus.

La presentació del projecte “Te’nrecordes”, i en conseqüència, la primera data la mini-gira de primavera que el grup realitzarà per Catalunya i País Valencià, tindrà lloc el proper 11d’abril al Casal Can Alcover de Palma. A continuació al llarg de dues setmanes intenses duran a terme les seves actuacions en les següents sales:

País Valencià
15 Casal Tio Cuc / / Alacant
16 El Musical / / València (Benimaclet)
17 La Mistelera / / Dénia
18 Casa Cantonera / / Algemesí
19 El Filaner / / Ontinyent
19 Ateneu de Bétera / / Bétera

Catalunya
21 La Nyamera / / Vic
23 Casa Golferichs / / Barcelona
24 Mas Pi / / Verges
25 Tarambana / / Cardedeu
26 Sputnik / / Solsona

Comparteix

Icona de pantalla completa