Diari La Veu del País Valencià
Reunió empresarial per a la millora del Polígon
ASIVALCO, FEPEVAL i UGT demanden millores per al Polígon ‘Fuente del Jarro’

Complementar l’actual Pla d’Emergències, la millora dels accessos al polígon i la necessitat de comptar amb un Pla de Seguretat Industrial es troben entre les principals reclamacions

Ahir dia 21 de Març, es van reunir el gerent de ASIVALCO Joaquín Ballester, el gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) Diego Romá; el Secretari de Coordinació Àrea Externa i Sectors de la Federació d’Indústria, Construcció i Agro d’UGT-PV, Ramón Francisco Morales; i Pilar Tarragón, Secretària Territorial de la Intercomarcal de LHorta Nord, Camp de Túria i Morvedre d’UGT-PV. Aquesta reunió ha tingut lloc a la seu d’ASIVALCO al polígon de ‘Fuente del Jarro’, per fomentar la col·laboració entre les tres organitzacions en assumptes relacionats amb les necessitats del polígon.

En la reunió es va tornar a evidenciar la necessitat de millora dels accessos al polígon, qüestió que va quedar palesa amb l’incendi iniciat en una empresa química el passat 8 de febrer. En aquesta línia les associacions han acordat plantejar accions conjuntes, per iniciar una sol·licitud d’accessos i desenvolupar el Pla d’Emergència al Polígon Industrial de’ Fuente del Jarro’. Per a això van acordar reprendre la campanya de recollida de signatures iniciada per ASIVALCO en el mes de febrer, i sol·licitar una reunió amb l’alcalde del municipi per agilitar el procés i fer front comú a la recerca de solucions ràpides i reals.

També es va posar sobre la taula la necessitat de plantejar una demanda per a l’engegada un Pla de Seguretat industrial per part de la Generalitat Valenciana, en el qual els agents socials més representatius haurien de participar.

En el mateix sentit en la reunió es va acordar plantejar una reclamació al Ministeri de Foment perquè atenga les necessitats del Polígon i de les solucions pertinents requerides per les tres participants de la reunió.

En definitiva, aquesta reunió ha servit per plantejar una ruta de treball i impulsar accions de forma conjunta entre ASIVALCO i UGT i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, per la millora de la situació del Polígon.

Comparteix

Icona de pantalla completa