Estañ confia en un "repunt" d'Unides Podem-EUPV

El secretari general de Podem creu que la "gran participació" en la doble cita electoral "és una bona notícia"
28 abril 2019 21:30h
"Pensem que el més sensat és esperar a conéixer el resultat", ha dit Estañ. / CORTS VALENCIANES / I. CABALLER

VALÈNCIA. El secretari general de Podem, Antonio Estañ, ha assegurat que la formació té "bones sensacions" respecte als resultats d'una campanya que "està experimentant un repunt", alhora que ha assegurat que la "gran participació és, sense dubte, una bona notícia".

Així ho ha manifestat, en declaracions als mitjans, minuts després del tancament dels col·legis electorals en la seu La Morada de Podem a València, des d'on Unides Podem-EUPV segueix la nit dels comicis autonòmics i generals que se celebren aquest diumenge.

Estañ ha destacat que "hi ha una gran participació, que és, sens dubte, una bona notícia tant a nivell estatal com a nivell autonòmic". Aquesta participació és "sensiblement més alta" que en les últimes eleccions, ha remarcat.

"En relació a les diferents enquestes que van apareixent, pensem que el més sensat, a escasses hores de conéixer el resultat cert, és esperar", ha assenyalat, abans de puntualitzar que des d'Unides Podem-EUPV tenen "bones sensacions" perquè la seua campanya electoral "ha anat de menys a més i està experimentant un repunt".

"Però si no obeïm les enquestes al principi de la campanya, tampoc ho fem al final i pensem que el més sensat és esperar a conéixer el resultat", ha insistit.

next