Felip VI rebrà Ximo Puig el dimecres 24 de juliol

El monarca rebrà el president de la Generalitat en la ronda de contactes amb els presidents autonòmics triats després del darrer cicle electoral
19 juliol 2019 16:53h
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una foto d'arxiu amb el rei Felip VI durant el lliurament del Premi Convivència de la Fundació Manuel Broseta. / CASA REIAL

VALÈNCIA. El rei Felip VI rebrà en audiència el proper dimecres, 24 de juliol, al palau de La Zarzuela el president de la Generalitat, Ximo Puig, segons figura en l'agenda de Casa Reial.

Aquesta trobada s'emmarca en la ronda de reunions que el monarca manté amb els líders autonòmics nomenats després de les últimes eleccions.

D'altra banda, la reina Letizia visitarà dilluns, dia 22, València, on presidirà l'acte de presentació del Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS). 

El CEMAS està concebut com un organisme interdisciplinari per a la investigació, divulgació i sensibilització dels grans reptes als quals s'enfronten les ciutats i la població en general en qüestions alimentàries i nutricionals.

next