Fuset compleix la seua promesa i es despulla pel finançament autonòmic

El regidor de Cultura Festiva perd una aposta en les xarxes socials arran del debat d'Atresmedia per al 28-A
24 abril 2019 19:48h
Molts usuaris van reclamar al regidor que complira la seua aposta. / INSTAGRAM

VALÈNCIA. El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, s'ha vist obligat a despullar-se després de perdre una aposta en les xarxes socials sobre el debat d'Atresmedia en què participaven els quatre candidats amb opcions a arribar a La Moncloa. Fuset va anunciar en Twitter que si algun dels possibles presidents de l'Estat reivindicava un finançament just per al País Valencià, faria "un Paco León a Instagram". 

Pablo Iglesias, el cap de llista de Unidas Podemos, va ser el primer a parlar d'aquest assumpte en una de les seues intervencions, en què va exposar els problemes de diferents autonomies. En la mateixa línia, Pedro Sánchez, actual president de l'Estat i candidat del PSOE a la Presidència, va fer seua aquesta qüestió i va recordar l'infrafinançament valencià.

Així, després de les paraules d'ambdós candidats, la resposta de la comunitat d'usuaris no es va fer esperar i amb comentaris irònics molts van reclamar al regidor que complira la seua aposta. Finalment, a pocs minuts per al final del debat, Fuset va anunciar que "un Compromís és un Compromís" i que a l'endemà, aquest dimecres, publicaria en xarxes la seua imatge. Una afirmació que també va exposar a través dels stories d'Instagram. 

next