Un home en estat d'embriaguesa fica dues paperetes en cada urna

La Junta Electoral de Zona ha decidit continuar amb la votació després de "prendre nota de la incidència"
28 abril 2019 17:20h
El succés ha passat al col·legi electoral situat en el centre escolar Nuestra Señora del Carmen, de València. ACN / Aina Martí

VALÈNCIA. Un home en estat d'embriaguesa ha sigut identificat i s'han obert contra ell diligències que han sigut traslladades al jutjat de guàrdia després d'introduir dues paperetes en cadascuna de les tres urnes en una mesa electoral que no li corresponia.

Fonts de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana han informat que la incidència s'ha produït en el col·legi electoral situat en el centre escolar Nuestra Señora del Carmen, en l'avinguda de Burjassot de València.

Pel que sembla, l'home ha acudit al seu col·legi electoral en estat d'embriaguesa però ha votat en una taula que no li corresponia introduint dues paperetes en cadascuna de les tres urnes, segons han relatat membres de la taula.

L'home ha sigut identificat i s'han obert diligències contra ell que han sigut traslladades al jutjat de guàrdia i a la Junta Electoral de Zona, que ha decidit continuar amb la votació després de "prendre nota de la incidència".

next