Iglesias emplaça els socialistes a "fer els deures" al juliol i concretar "ja" un govern de coalició

L'executiva del PSOE es reuneix aquest dilluns per a aprovar una "proposta concreta" que presentaran a Podem en la nova ronda de contactes que comença dimarts
8 juliol 2019 13:16h
En declaracions als mitjans, Iglesias ha insistit que la seua formació vol integrar-se en l'executiu. Imatge d'arxiu. / EDUARDO PARRA, EUROPA PRESS

MADRID. El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha emplaçat aquest dilluns el PSOE a "fer els deures" al juliol i concretar "ja" un govern de coalició amb la formació morada. 

Iglesias ha recordat que la seua formació ja "ha flexibilitzat la seua posició" en aspectes com el de no fixar línies roges respecte a Catalunya, i ara es conforma amb el fet que "determinats articles de la Constitució es facen reals". 

Iglesias i el líder del PSOE, Pedro Sánchez, es reuniran aquest dimarts en la nova ronda de contactes que ha convocat el president del govern espanyol en funcions. Prèviament, aquest dilluns l'executiva del PSOE es reuneix per a aprovar una "proposta concreta" a Podem. 

En declaracions als mitjans, Iglesias ha insistit que la seua formació vol integrar-se en l'executiu: "Defensarem una negociació integral d'equips de govern, perquè els programes quan no van acompanyats d'equips de govern es queden en paper banyat", ha dit.

next