Iglesias vol deixar "els retrets" i confia en una coalició entre "l'experiència" del PSOE i "la valentia" de Podem

El líder d'Unides Podem espera que hi haja una "participació molt alta" i ha expressat que un dia d'eleccions és "un dels pocs dies en què qualsevol ciutadà té el mateix poder que un multimilionari"
10 novembre 2019 10:55h
Iglesias ha insistit que un govern entre el PSOE i Podem podria fer de l'estat espanyol "un país exemple en protecció dels drets socials i llibertats". / PODEM

BARCELONA (ACN). El candidat d'Unides Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat que des d'aquesta nit deixarà enrere "tots els retrets" i ha confiat en una coalició entre "l'experiència" del PSOE i la "valentia" de la seua formació. "Tendirem la mà al PSOE", ha assegurat Iglesias després de dipositar el seu vot aquest 10N en un col·legi electoral a Galapagar. 

El líder de Podem espera que hi haja una "participació molt alta" i ha expressat que un dia d'eleccions és "un dels pocs dies en què qualsevol ciutadà té el mateix poder que un multimilionari i això s'ha d'aprofitar". 

Iglesias ha insistit que un govern entre el PSOE i Podem podria fer de l'estat espanyol "un país exemple en protecció dels drets socials i llibertats".

El líder d'Unides Podem desitja que "l'esperit que es respira" entre votants i militants de les dues formacions es traduïsca en el fet que els seus líders siguen "responsables" i aposten per un govern "conjunt".

next