Ikea anuncia l'obertura d'una tenda a Alacant al juliol

L'establiment s'ubicarà al Centro Comercial Gran Vía i tindrà una superfície total de 107 metres quadrats
10 juny 2019 12:00h
 Els clients podran dissenyar projectes personalitzats per a la cuina, els banys, els salons i els dormitoris, així com disposar d'assistència per a realitzar compres per Internet o contractar els serveis de recollida, transport i muntatge. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. La multinacional del moble Ikea ha confirmat per al juliol l'obertura d'una botiga de vora 100 metres quadrats a la ciutat d'Alacant, al Centro Comercial Gran Vía. Es tracta del quart establiment del tipus 'Diseña' a la demarcació després dels de Benidorm, Ondara i Torrevella.

Segons un comunicat d'Ikea, "IKEA Múrcia obrirà al mes de juliol un nou espai de disseny al Centro Comercial Gran Vía d'Alacant per a acostar el disseny i la inspiració al públic de la ciutat".

'IKEA Diseña Alicante' és el format triat per la companyia a l'estat espanyol per a "ser més accessibles, situar-se més prop dels seus clients i oferir en un únic espai una experiència completa de creació, planificació i assessorament".

D'aquesta manera, segons la nota, els clients "podran dissenyar projectes personalitzats per a la cuina, els banys, els salons i els dormitoris", així com disposar d'assistència per a realitzar compres per Internet o contractar els serveis de recollida, transport i muntatge.

A més, s'espera que la companyia dispose d'una zona comuna al costat del local per a exposar col·leccions estacionals i novetats.

El local estarà situat en la planta central del centre comercial i comptarà amb una superfície total de 107 metres quadrats.

next