Isabel Bonig demana el vot per a Casado com a una eina per a apartar Pedro Sánchez de la Moncloa

El PP celebra un acte de tancament de campanya a Alzira amb el secretari general de la formació, Teodoro García Egea
8 novembre 2019 18:23h
Per a Bonig, "ací el problema no és Torra, sinó els socis de govern de Puig". / EUROPA PRESS

VALÈNCIA (EP). La líder del PPCV, Isabel Bonig, ha participat en dos actes de campanya a la Ribera Alta aquest divendres, primer a Algemessí i després a Alzira, acompanyada del secretari general del PP, Teodoro García Egea. "Tot el que no siga votar Casado és fer que Sánchez es quede a la Moncloa. Només hi ha dues opcions", ha assegurat Bonig, per a després advertir que els votants s'hi juguen molt diumenge. 

"No vull que ningú dilluns es penedisca del que no va fer diumenge", va assenyalar. La dirigent ha criticat els qui venen només en eleccions a demanar el vot. "Ahir Sánchez es va veure obligat a per fi a parlar un poc del finançament valencià. Però ningú se'l creu ja. En any i mig l'única cosa que ha fet el govern Sánchez per aquesta terra ha sigut llevar el salvament marítim de la província de València", ha lamentat.

No obstant això, ha continuat: "Casado ahir va assumir al 100% l'agenda valenciana, es va comprometre amb el canvi de model, amb el Corredor Mediterrani, amb les infraestructures hidràuliques, amb l'ocupació, amb la Ford, amb la taronja i amb els cítrics valencians".

Per a Bonig, "ací el problema no és Torra, sinó els socis de govern de Puig". "Sabem que Compromís va aprovar una resolució on es reconeixia el dret d'autodeterminació de Catalunya. Puig és el responsable de la catalanització de la Comunitat Valenciana com és responsable de tota la política educativa que li han tombat els tribunals", ha dit.

Per part seua, García Egea ha considerat que "un vot a Vox i Ciutadans val per un, però al PP val per dos perquè serveix per al PP i per a tirar Pedro Sánchez". "I ací, en aquesta terra, val triple. Per al PP, per a tirar Sánchez i perquè per fi Espanya comence a tindre un president que mire als ulls els valencians i isquem del mensypreu al qual ens té sotmés Pedro Sánchez", ha asseverat.

Així, ha reclamat el vot per als populars el pròxim 10N perquè "es necessita gent que vaja al Congrés i al Senat a defensar un pacte per l'aigua, el corredor mediterrani, els cítrics, gent que siga més de la Comunitat Valenciana que del seu partit". A més, ha ironitzat a dir que es conformaria que el president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, "tractara igual de bé als valencians que a la seua família" en referència a la investigació oberta per subvencions concedides a empreses de comunicació relacionades amb el seu germà.

next