Baldoví demana omplir les urnes de vots contra els que volen "tornar enrere"

El cap de llista de Més Compromís recorda a les persones "cabrejades" que "l'única manera de canviar les coses és votant"
10 novembre 2019 12:47h
Baldoví ha exercit el seu dret a vot al col·legi CEIP Cervantes de Sueca. / DLV

VALÈNCIA. El cap de llista de Més Compromís al Congrés per València, Joan Baldoví, ha animat a votar "malgrat el cabreig i la decepció" perquè és l'"única arma" per a "poder canviar les coses", i ha advertit que "quedar-se a casa" és "donar l'oportunitat" a "aquells que volen que tornem molts passos enrere".

Així s'ha expressat Baldoví després de dipositar el seu vot per a les eleccions generals en el CEIP Cervantes de Sueca. Allí, Baldoví ha assenyalat que, "malgrat que la gent pot estar legítimament cabrejada, quedar-se a casa és donar l'oportunitat a aquells que volen que tornem molts passos enrere".

"Podem estar cabrejats i legítimament decebuts amb aquells que van poder formar un govern progressista i no el van fer, podem pensar que aquest diumenge fa mal temps per a eixir de casa, podem buscar les excuses que vulguem, però l'única forma i l'única arma de canviar les coses és el nostre vot", ha expressat.

Així mateix, ha animat a "eixir a votar" perquè és l'"única manera" que "puguem tindre un govern digne que puga afrontar reptes que s'han quedat pendents aquests sis mesos".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next