Lastra creu que Unides Podem no volia negociar, sinó "sotmetre el PSOE a un xantatge"

La dirigent socialista diu que el partit "treballarà per a tindre un govern estable i perquè no es torne a donar una situació de bloqueig" com l'actual
21 setembre 2019 14:14h
Lastra assegura que el PSOE ix el 10N a guanyar les eleccions. / ACN

MADRID. La vicesecretària general del PSOE i portaveu socialista en el Congrés, Adriana Lastra, ha assegurat aquest dissabte que el PSOE "ix el 10 de novembre a guanyar les eleccions" i "treballarà per a tindre un govern estable i perquè no es torne a donar una situació de bloqueig com la que s'ha sofrit", perquè, segons els socialistes "no han volgut reconéixer el resultat electoral".

En aquest sentit, ha acusat Podem de ser un partit "que més que anar a una negociació sincera, com va fer el PSOE, va anar a sotmetre a un xantatge en aquestes negociacions".

Lastra, a més, diu que els socialistes també s'hi han trobat en els darrers mesos "altres forces polítiques, en aquest cas Ciutadans i el PP, que mentre ens deien que no parlàrem amb l'independentisme català, el que estaven fent era bloquejar la situació". Lastra ha fet aquestes declaracions durant el XII Ple de la FEMP, que se celebra a Madrid.

next