Martínez Dalmau destaca que per primera vegada els valencians voten en "unes eleccions diferenciades"

El candidat d'Unides Podem-EUPV a la Generalitat recorda el caràcter diferenciador dels comicis valencians, que no coincidiran amb la resta d'autonomies
28 abril 2019 12:00h
Martínez Dalmau ha votat acompanyat per Pérez Garijo a València. / DLV

VALÈNCIA. El candidat d'Unides Podem-Esquerra Unida a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha sigut el primer dels candidats al Consell en votar. A les 9.30 hores d'aquest diumenge, Martínez Dalmau ha votat al col·legi públic Cavite Isla del Hierro de València acompanyat per la candidat a les Corts Valencians i coordinadora d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo. 

Martínez Dalmau ha animat la gent a acudir a votar en una jornada electoral que és, ha manifestat, "la més important d'aquesta generació política". Així mateix, ha indicat que hui és un dia històric "perquè per primera vegada els valencians i valencianes voten en unes eleccions diferenciades de la resta dels comicis autonòmics".

El candidat de la formació morada també ha remarcat que hui "tenim la capacitat de votar, decidir el nostre futur i escriure la història". Per això, ha animat la ciutadania a votar per tal de decidir "què volem per al nostre futur".

next