Més Compromís es reivindica com "el pegament entre les forces progressistes" 

El candidat de la coalició a les eleccions generals del 10N, Joan Baldoví, assegura que la seua formació "és garantia de governs d'esquerres en cada institució en què té força"
1 novembre 2019 00:03h
Aquest dijous a la nit ha començat la campanya electoral per al 10N. / DLV

VALÈNCIA. El candidat de Més Compromís al Congrés i número 1 de la llista per la circumscripció de València a les eleccions generals del 10N, Joan Baldoví, ha reivindicat que la seua formació és "el pegament entre les forces progressistes" i "garantia de governs d'esquerres en cada institució" on té força. 

Així s'ha expressat Baldoví en l'inici oficial de la campanya aquest dijous. "No podem estar ni un minut més sense un govern valent que es preocupe dels problemes de les persones", ha afirmat. "Ni un minut més de polítiques heretades del PP, de lloguers impossibles de pagar i d'inacció enfront de l'emergència climàtica i el terrorisme masclista", ha afegit. 

L'actual diputat al Congrés per Compromís ha insistit que "la gent senzilla és la que està pagant la irresponsabilitat de no tindre encara un govern progressista i aliat del Botànic". "Els valencians i les valencianes no ens podem permetre un altre govern que ens margine i, per això, encara que estem farts d'eleccions, cal anar a votar", ha asseverat. 

next