Diari La Veu del País Valencià
Demanen la reobertura del cas del Nou Mestalla

RedactaVeu / València.

Antonio Marín Segovia dirigeix hui un nou escrit al Fiscal Anticorrupció del País Valencià, D. Vicente Torres, perquè reòbriga la denúncia contra el famós ‘pelotazo’ del Nou Mestalla, arxivada imprudentment tant pel Fiscal General de l’Estat, Sr. Conde Pumpido com pel Fiscal del País Valencià, Sr. Cabedo, fa ja huit anys.

Els nous informes del Banc d’Espanya i Hisenda confirmen fil per randa, les denúncies presentades per Antonio Marín Segovia fa huit anys, amb la qual cosa, també es pot acusar els citats fiscals de presumpta prevaricació, atès que van arxivar el cas malgrat la validesa, contundència i rigor de les nombroses proves aportades pel Banc d’Espanya, Hisenda i la mateixa entitat cívica Cercle Obert.

El citat exsecretari portaveu de Cercle Obert, estima que tota l’operació orquestrada actualment per la Fundació i Bankia és un inadmissible frau de llei i atempta contra l’interès general, a més d’altres presumptes i gravíssims delictes, com el clar tracte de favor que rep un empresari asiàtic per part d’una entitat financera rescatada amb diners públics.

També recorda Antonio Marín Segovia, que ja hi ha sentències a Madrid sobre casos similars, alhora que hi ha oberta una investigació internacional en organismes europeus, pel visible tracte de favor i il·legals requalificacions efectuades a SAD i clubs de futbol a l’Estat espanyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa