Diari La Veu del País Valencià
Un assessor del PP registra les marques Guanyem València i Barcelona
Eduardo Muriel

Luis Salom, assessor del PP en l’Ajuntament de València, ha registrat aquest dimecres les marques Guanyem València i Guanyem Barcelona en l’Oficina Espanyola de Patents i Marques. Un fet que ha sembrat el desconcert entre molts dels simpatitzants d’aquesta coalició de partits i moviments socials que planeja presentar-se a les pròximes eleccions municipals en les dues localitats.

L’assessor ha desemborsat 240 euros per a registrar les dues marques, en les quals inclou el logotip que la plataforma ha utilitzat en els seus actes públics, segons informa el diari digital València Plaza. “Tan sols demostra com de malament estan organitzats alguns que van fent classes als altres. Que comencen per la seua casa”, ha escrit Salom en el seu compte de Twitter davant les crítiques d’alguns ciutadans.

No obstant açò, des de Guanyem Barcelona no es mostren preocupats per aquest fet. Un dels promotors de la iniciativa, Jaume Asens, ha explicat a Marea que els tràmits de Guanyem ja estan tots en marxa des de fa temps. “El més cridaner és que haja sigut el mateix assessor del PP a València el que ha utilitzat aquestes pràctiques brutes contra Guanyem”, comenta Asens.

Luis Salom

Des de l’equip jurídic de la Plataforma també tranquil·litzen els seus membres i fan públic que pròximament anunciaran la via processal que seguiran. “No ens afectarà aquest fet; hi haurà eleccions municipals a Barcelona i Guanyem es presentarà sense problemes”, asseveren les fonts citades.

“Han registrat el denominatiu juntament amb el gràfic, un logo que ha usat Guanyem en tot moment de forma pública i notòria, amb aparicions en els mitjans de comunicació, i açò està protegit per la propietat intel·lectual”, expliquen, a més d’assegurar que el moviment de Salom té “conseqüències jurídiques”.

El que l’equip d’advocats de Guanyem Barcelona no té tan clar és què ocorrerà amb València. La iniciativa de la ciutat comtal porta més temps en funcionament i compta amb majors mitjans.

Aquesta informació ha sigut publicada en La Marea. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa