Diari La Veu del País Valencià
Una empresa investigada per la Fiscalia ha rebut una adjudicació de Sergio Blasco
RedactaVeu / València

La diputada autonòmica considera “molt sospitós” que precisament una licitació amb tant d’enrenou acabe en mans d’una empresa que participa en una presumpta trama investigada per la Fiscalia anticorrupció.

Per a López Barceló, la versió de la direcció del Consorci Hospital General Universitari de València “és absurda i manca de sentit”. “Una empresa ofereix un servei gratuïtament, l’hospital rebutja l’oferta per al qual es presenten més empreses però finalment l’empresa que oferia gratis el servei s’emporta 187.000 euros”, explica López Barceló.

A més a més, la diputada autonòmica considera que “el quart lot ampliat no té a veure amb els lots anteriors que són sistemes de gestió”. Cal indicar que el quart lot es refereix al sistema d’adquisició, identificació, validació i emmagatzematge de sol•licituds i integració de resultats en el Sistema d’Informació Hospitalari.

La parlamentària autonòmica també ha denunciat que les prescripcions tècniques que justificarien la modificació de la licitació inicial estan signades per l’exconsellera del Partit Popular, Alicia de Miguel.

Alicia de Miguel

“Gràcies a aquests plecs signats per Alicia de Miguel amb data de 14 de maig, una licitació de tres lots de 298.500 euros passa a tindre quatre lots i el preu total de 535.500 euros”, ha especificat López Barceló.

Comparteix

Icona de pantalla completa