Diari La Veu del País Valencià
Rajoy oblida altra vegada en els pressupostos l’N-232 als Ports
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés ha fet referència al projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2015 lamentant quant destaquen les retallades socials i la congelació de les pensions, i com faran perdre molt de poder adquisitiu a la gent gran.

Pel que fa a infraestructures, ha mostrat la seva desolació perquè les úniques inversions destinades per a la reivindicació històrica de l’N-232 siguen únicament per a la redacció d’un projecte, sense que s’assigne cap quantitat per als exercicis posteriors, de manera que s’evidencia que el 2015 no s’estarà executant cap tipus d’obra.

I en el tram de Ràfels a Mont-roig, l’assignació s’acumula d’anys anteriors i es queda en 6,8 milions d’euros, que és una quantitat mínima per la necessitat de renovació efectiva de la carretera.

A més, el Parador continua desaparegut dels pressupostos, així com la conversió de l’N-232 a A-68. Finalment, tampoc no es veuen inversions en infraestructures hídriques de la conca de l’Ebre que puguen ser beneficioses per als Ports.

Notícia publicada en ComarquesNord.cat

Comparteix

Icona de pantalla completa