Diari La Veu del País Valencià
EUPV condemna l’agressió homòfoba en la Trobada estatal LGTB de Gandia
RedactaVeu / Gandia

El col•lectiu condemna “la impunitat amb què es comenten agressions en la nostra ciutat per motius d’orientació sexual, política o d’origen, sense que es tinga una resposta contundent per part de l’organisme públic”. Per això, exigeix una resposta “contundent”, així com una investigació “del que ocorre tant en l’agressió com en comissaria”.

Per a EUPV-Gandia, que açò passe, hui dia, és “tremendament preocupant” i “fa que ens qüestionem en quin tipus de societat vivim i si els governs del PP volen solucionar realment aquest tipus d’injustícies”.

Convinvència del PP amb l’extrema dreta

Segons la formació d’esquerres, un partit democràtic hauria de condemnar i perseguir els delictes per motiu d’homofòbia i xenofòbia, “quelcom que el PP mai ha fet”. És més, segons es denuncia en la nota de premsa, “pareix que la seua convivència amb l’extrema dreta no és una cosa del passat”.

De fet, aquesta mateixa setmana, recorden, es van oposar amb el seu vot en les Corts a la Proposició de Llei Integral per a la igualtat afectiva de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI) i contra la discriminació per orientació sexual o identitat de gènere en el País Valencià.

Aquest fet “demostra la vulnerabilitat, patrocinada des de les institucions en les quals governa el PP, en què viu encara el col•lectiu LGTBI i la necessitat d’una llei estatal que pose fre a aquest tipus d’agressions”. També evidencia “tot el camí que li queda a la societat per conquistar una verdadera igualtat real”, subratlla EUPV de Gandia.

Finalment, EUPV manifesta el seu suport a Miguel Tabuenca, que, com a membre d’EUPV va participar en les jornades i va ser un dels agredits.

La Veu del País Valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa