Diari La Veu del País Valencià
El PSPV de Burjassot demana a la Generalitat l’execució d’obres vitals
RedactaVeu / Burjassot

García ha assenyalat que “a través de les esmenes hem demanat a la Generalitat el soterrament de les vies de la Línia 1 del metro al seu pas per Burjassot i que la Conselleria d’Infraestructures pressuposte els diners necessaris per a concloure les obres de supressió del pas a nivell del barri de l’Empalme, una infraestructura inacabada i abandona per la Generalitat des de fa més de tres anys”.

Rafa García ha indicat també que “en les esmenes presentades pel nostre grup en les Corts hem arreplegat una necessitat que des de fa anys ens traslladen els veïns i veïnes del barri Lucense, es tracta de la instal·lació de pantalles acústiques en la CV-35 i en aquest àrea hem sol·licitat també la remodelació de la passarel·la per als vianants sobre l’autovia”.

El dirigent socialista ha ressaltat que “hem demanat també millores en l’àmbit sanitari com la dotació al nostre municipi d’un SAMU, una reivindicació històrica de les nostres veïnes i els nostres veïns”.

Finalment, Rafa García, ha afirmat que “treballem per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i reclamant a la Generalitat que complisca amb les seues competències i execute d’una vegada els projectes que Burjassot necessita”.

Esmenes presentades.

Comparteix

Icona de pantalla completa