El diputat Rubén Ibáñez (PP) ‘es mofa’ dels xiquets pobres en les Corts

La diputada Mònica Oltra intervenia en el ple i deia: “Desitge uns pressupostos perquè cap xiquet passe fam’ i Ibáñez, des de l’escó espetava: ‘Ahora saco el pañuelo y lloro”
18 desembre 2014 01:00h

RedactaVeu / València.

Pareix que en la bancada popular de les Corts s’ha consagrat un ‘Rafael Hernando’. I és que el diputat i portaveu adjunt del grup popular, un dels més actius en les xarxes socials, ha tingut una lamentable actuació des de l’escó quan Mònica Oltra estava defensant els seus arguments des de la tribuna de les Corts.

Oltra ha dit que “desitge uns pressupostos perquè cap xiquet passe fam”. De seguida, des de l’escó, l’ínclit diputat Ibáñez ha contestat amb una frase que per a Oltra és una ‘mofa’ per als xiquets pobres: “ahora saco el pañuelo y lloro”.

Però no content amb aixó, Ibáñez, en el seu perfil de twitter l’ha pres amb Oltra amb frases com: “La diputada más expulsada d la historia d les @cortsval me llama maleducado por no compartir su discurso. Esa es Oltra @popularescorts”.

“Espero la disculpa @monicaoltra por manipular y mentir a opinión pública. Hacer política d la mentira es el argumento d Oltra.Pobre discurso”, és un altre dels twits.
next