Diari La Veu del País Valencià
Concentració de permanents de l’STEPV a la Conselleria d’Educació

RedactaVeu / València.

Permanents del Sindicat d’arreu del País Valencià s’han concentrat aquest matí en l’interior de la Conselleria d’Educació per a continuar reclamant una reunió amb la màxima representant de la Conselleria d’Educació, per a tractar diversos aspectes que afecten les condicions laborals del professorat, especialment l’acord de professorat interí i la reversió de les mesures de retallades aplicades aquests darrers anys al conjunt del professorat.

El sotssecretari d’Educació s’ha reunit amb tres portaveus del sindicat i s’ha compromés a traslladar la petició de reunió a la consellera i contestar entre hui i demà, segons fonts de l’STEPV.

“És una situació inèdita que la consellera no atenga el sindicat majoritari, aquesta vegada per majoria absoluta, i mantinga un diàleg mínim amb els representants del professorat”, denuncia STEPV.

El Sindicat ha anunciat que continuarà fent gestions per reunir-se al més prompte possible amb la consellera, una vegada anunciades les especialitats que es convocaran en les oposicions de 2015, i continuarà reivindicant la necessitat de negociar un nou acord d’interins abans de les oposicions que evite la rebaremació.

STEPV, juntament amb la Coordinadora de Professorat Interí, han convocat assemblees d’interins aquesta setmana per a acordar accions i continuar amb la pressió a la Conselleria.

Un més d’espera

Cal recordar que ja el passat 22 de desembre STEPV va sol•licitar una reunió a la consellera d’Educació, M. José Català, per a tractar diversos aspectes que afecten les condicions laborals del professorat.

Des d’aleshores, el Sindicat ha insistit diverses vegades al gabinet de la consellera per confirmar la reunió. La setmana passada van contestar que derivaven la reunió al secretari autonòmic. Com a resposta, STEPV va tornar a sol•licitar una nova reunió amb la consellera per registre d’entrada divendres passat.

Comparteix

Icona de pantalla completa