Diari La Veu del País Valencià
Les empreses fan negoci amb el #caloret de Rita Barberà

L. Part / València.

El patètic i lamentable discurs pronunciat el passat diumenge per l’alcaldessa de València durant l’acte que marca l’inici oficial de les festes falleres està sent aprofitat per les empreses per fer el seu particular agost en plena estació d’hivern.

En aquest sentit, diverses firmes han vist en aquest lamentable fet una oportunitat extraordinària de fer negoci amb els termes encunyats per Rita Barberà i que estan revolucionant les xarxes socials. El vídeo del parlament de Barberà comptava, en el moment de redactar aquesta informació, amb prop d’un milió de visites i els termes #caloret i #Rita Barberà han sigut ‘trending topic’ per davant inclús dels Òscars.

La firma crowdence està a punt de llançar una samarreta gràcies al #caloret encunyat per Barberà i l’empresa on line Moñaditas s’ha posat a fabricar xapes i tasses amb ‘el caloret’ com a protagonista.

Pel que fa la primera firma, ha volgut homenatjar l’alcaldessa pel seu “don de llengües” amb una samarreta i pètal” –a un preu de 10 euros- en aquestes festes falleres. Per la seua banda, la firma creada per la periodista Amparo Sanz, ha volgut “posar-li un somriure” a l’arxipopular #caloret amb el llançament de tres tipus de xapes i una tassa. El ‘kit caloret’, que inclou una tassa i una xapa està a la venda per 10 euros.

En la mateixa línia i també aprofitant el #caloret, per la xarxa circulen tot tipus de melodies musicals amb el polèmic discurs, el qual també està sent objecte de tota classe de crítiques i burles entre els usuaris d’Internet. L’efecte ‘caloret’ només ha fet que començar…

Comparteix

Icona de pantalla completa